Wat ik mij soms afvraag.

Ik denk veel na over dingen. Kan de meest nutteloze feitjes onthouden, terwijl belangrijker dingen al wel eens uit mijn gedachten durven verdwijnen. En ik vraag mij heel vaak dingen af.

Wint iemand ooit bij kruiswoordraadsels in de boekskes?

De meeste tijdschriften hebben een puzzelrubriek en meestal kan je bij het kruiswoordraadsel de oplossing via sms doorsturen. Je kan dan een gsm winnen, of een tablet of stofzuiger, … Maar is er iemand die daar ooit al mee gewonnen heeft? Er is toch totaal geen controle op die dingen? En doet iemand dat ooit, sms’en naar zo’n nummer?

Mensen die commentaren achterlaten op HLN: why?!

Ik lees zelden een krant en kijk ook bijna nooit naar het nieuws. Maar als er één krant is die ik écht probeer te vermijden, dan is het wel Het Laatste Nieuws. Zéker de online editie en dan vooral de sectie met de commentaren. Jongens toch, wat een boecht wordt daar geschreven. Wie houdt zich daar mee bezig? En waarom? Hebben die nu echt niets beters te doen? Ik zal het nooit begrijpen en blijf er dan ook zo ver mogelijk bij uit de buurt.

Waarom heeft de supermarkt/groentenboer altijd groene bananen en worden die bij mij thuis instant geel?

Mijn collega’s hebben mij er al eens mee uitgelachen, maar ik zweer het u: bananen worden bij mij thuis sneller rijp dan in de winkel. Ik koop al-tijd groene bananen. Als ik ze ’s ochtends in de koelkast durf leggen* zijn ze ’s avonds al geel. Geen idee hoe dat komt.
*Ik weet dat dat not-done is, maar zo blijven ze langer lekker. De schil slaat na enkele dagen bruin uit, maar de binnenkant is perfect, trust me!

Waarom zijn er mensen die met alles staan?

En waarom ben ik niet één van hen?

Waarom is het zo makkelijk om bij te komen en zo moeilijk om af te vallen?

Omdat fabrikanten uw eten zo maken dat je er alleen maar meer van wilt. Onder andere. Waarom blijven we dat allemaal pikken is eigenlijk een betere vraag. En waarom is gezond eten zo duur en kunt ge in de Kempen geen gezonde take-away krijgen! Ik ben ZO jaloers op mensen die gezonde dingen aan huis kunnen krijgen met Deliveroo of Uber Eats. Het enige wat hier aan huis kan komen is pizza of kebab (ook lekker, daar niet van!).

Waarom dragen oudere dames constant nylonkousen?

Echt goed zit dat toch niet he? En het is al helemaal niet gemakkelijk om aan te doen. Of ligt dat aan mij en koop ik altijd het verkeerde merk?

Waarom dacht ik dat het een goed idee was om mee te doen met 40 Dagen Bloggen?

Just kidding. Tot nu toe heb ik er nog geen spijt van. Al viel het wel een beetje tegen toen ik net ontdekte dat dit nog maar post nummer 16 is en ik dus nog niet eens in de helft zit.

Dus als er een onderwerp is waarover je graag meer wil horen: shoot! Alles kan.

Geef een reactie

Sluit Menu