Maandoverzicht Februari

Terug van weggeweest: het maandoverzicht. De maand vloog voorbij… Februari 2018 was de maand waarin ik maar 2 weken aan het werk was. Ons weekje vakantie was gepland, mijn week ziekte iets minder…

 

 

    • We begonnen de maand met zieke kindjes. Het begint stilaan een traditie te worden… Vorig jaar had onze oudste windpokken tijdens de week voor de krokusvakantie, dit jaar was het een combinatie van keelontsteking en bronchitis.
  • Voor het eerst dit jaar wilden onze zoontjes zich wel verkleden. De één ging als Marshall, de ander als Chase (Paw Patrol, voor de kinderloze lezers). Marshall stapte flink mee in de stoet, terwijl ons moeder met Chase in de buggy achter na kon. (En een liftende Piet Piraat oppikte, toch handig zo’n dubbele buggy he…)
  • We genoten van een midweekje weg in Nederland. Het was koud, maar zonnig en als de jongens kunnen zwemmen, zijn ze gelukkig. Nu ze ouder zijn en ik met een boek op een stoeltje kan zitten, ben ik ook gelukkig. 🙂
  • Winterspelen! Ik ben het hardst fan van kunstschaatsen en de coole dingen zoals halfpipe, slopestyle en die discipline waarbij ze met vier of vijf snowboarders tegelijk om het eerst naar beneden sjeezen, maar zelfs het minder spectaculaire curling kan me bekoren. Ik heb spijt dat het gedaan is.
  • Ergens tijdens onze vakantie doken er ineens imaginaire vriendjes op bij mijn jongste zoon. Twee weken na datum zijn de hondjes nog steeds aanwezig (en wordt er gehuild wanneer hun (plastic) eten niet op tafel mag staan). De bijhorende hazen zijn gelukkig al ergens in een vergeethoekje geraakt.
  • Na twee weekenden vol migraine-achtige hoofdpijn en een massa pijnstillers later ben ik dan toch nog maar eens naar de huisarts gestapt. Met een week ziekteverlof als resultaat.. Deels tegen mijn goesting, want wanneer ik geen hoofdpijn heb, voel ik me niet ziek, maar we zullen maar luisteren zeker… Binnenkort heb ik een afspraak bij de dienst “Fysische geneeskunde”. Ik ben benieuwd wat ze daar met mij gaan aanvangen…
  • En last but not least: ik deed voor het eerst mee aan een schrijfwedstrijd. U leest het goed. Ergens op het www staat een verhaal geschreven door yours truly. Het is nog niet af, maar ik slaagde er in om op een maand tijd 20.000 woorden neer te pennen, wat ik zelf toch behoorlijk indrukwekkend vond. Het is niet mijn beste werk (daar wil ik meer tijd voor nemen), en ik ben verschillende keren tegen de muur gebotst (schrijven lijkt echt een stuk makkelijker dan het is…), maar bon, wie niet waagt, niet wint!
    Curieus? Het staat hier. Laat me zeker weten hoe je het vond!

Geef een reactie

Sluit Menu