Snelle staaltjes: Garnier SkinActive Hydra Bomb masker

Hey! Het is weer maandag dus tijd voor snelle staaltjes! Vandaag presenteer ik je het Hydra Bomb masker uit de SkinActive lijn van Garnier.

Deze had ik al een tijdje in huis, ik geloof dat ik hem ooit kreeg bij een Goed Gevoel box, dat zijn zo van die spullen die ik nooit kan laten liggen in de winkels. Hoog tijd dus om het eindelijk eens te testen.

Garnier skinactive hydra bomb masker

De verpakking bevat één tissue masker, doordrenkt met een ultra hydraterend serum dat verrijkt is met granaatappel en hyaluronzuur. Het zou geschikt zijn voor alle huidtypes.

garnier skinactive hydra bomb tissue mask verpakking

wat beloven ze?

Na 1 gebruik moet je huid intens gehydrateerd, glad en stralend zijn. Als je dit tot 3 keer in één week gebruikt, zouden de fijne lijntjes zichtbaar verminderen en ziet je huid er uitgerust uit, aldus de verpakking. Eerst maar eens kijken of we het na die ene keer nog willen gebruiken…

hoe marcheert het?

In de verpakking bevindt zich een glibberig hoopje masker. Het is de bedoeling dat je het open plooit en het met de witte kant op je (schoongemaakte) gezicht plakt. Easier said than done. De opening rond mijn ogen vind ik nogal aan de kleine kant, en omdat ik lenzen draag, wil ik liever geen product in m’n kijkers krijgen. Na enig prulwerk lukt het me om het masker ietwat deftig aan te brengen, waarna de blauwe beschermlaag er af mag. Mijn tip: verwijder deze meteen nadat het masker op je gezicht ligt, want zonder die laag is het veel makkelijker om de boel goed te leggen.

Zie je er als een mummie uit? Goed, dan mag je je een kwartiertje in de zetel leggen en hopen dat er niemand aanbelt 😀 . Het masker voelt heerlijk fris aan op je huid. Het trekt een beetje, maar het is op zich niet onaangenaam. Toegegeven, ik voel me belachelijk, maar het is voor het goede doel.

Na een kwartiertje kan je het masker simpelweg van je gezicht halen. Het product dat op je huid achterblijft, kan je rustig in masseren of met een wattenschijfje verwijderen. Ik zie niet meteen een overduidelijk verschil maar ik voel het des te meer. Mijn huid is de rest van de dag superzacht en ze voelt erg verzorgd aan. De eerste momenten nadat je het masker hebt af gedaan, voelt je huid aangenaam warm aan. Het is niet zichtbaar op de foto’s die ik maakte, maar in de spiegel lijkt mijn huid er wel iets egaler uit te zien.

conclusie

Het is een aanrader. Ik denk wel dat ik het nog eens zou gebruiken. Om het nu drie keer per week te gaan doen, dat lijkt me – voor mij persoonlijk – wat overdreven, maar het is een prima product. Ik zou dit vooral gebruiken in de winter, wanneer mijn huid altijd wat brozer en droger aanvoelt. Er blijkt bovendien een hele Hydra Bomb lijn te bestaan met o.a. dag- en nachtcrème, die lijken me ook erg fijn.

Eén masker kost ongeveer € 2,49 en je kan ze bij de meeste supermarkten of drogisterijen vinden.

meer snelle staaltjes? Misschien vind je deze ook leuk:

Garnier SkinActive Hydrate & Soothe dagcrème

Geef een reactie

Sluit Menu