Mooie liedjes

Een beetje positiviteit, zo aan het begin van een nieuw schooljaar, daar is niks mis mee. Bij Libelle dachten ze er blijkbaar net hetzelfde over, want toen ik op 1 september onze kalender omdraaide, kreeg ik de volgende boodschap te zien:

mooieliedjes

Wel, ik hoop dat ze gelijk hebben. Het kriebelde om weer te gaan bloggen, al van toen ik zwanger was. (Onze tweeling is afgelopen zomer 3 geworden…) Enkele keren ben ik gestart, om daarna toch te besluiten dat mijn “concept” niet was wat het moest zijn. Ondertussen ben ik er meer en meer van overtuigd dat dit wél echt mijn ding is.

Ik besef dat het niet evident is om te geloven dat ik zomaar, gratis en verniet, reclame wil maken voor vanalles en nog wat. En toch is het zo. Ik kan er maar van dromen dat de postbode hier dagelijks zou aanbellen met allerlei leuke goodies, die ik niet zelf besteld heb. Ik lees al eens graag een product review, zeker als het om dingen gaat die écht de moeite blijken te zijn. Dus voilà, mijn “concept” was geboren.

Wees gerust, je zal hier niet alleen maar reviews kunnen lezen. Ik vind het minstens even leuk om af en toe een kijk achter de schermen te geven. Hopelijk jij als lezer ook.

Dit is alvast het begin van mijn liedje hier op het www. Ik kan maar hopen dat je het mooi vindt. En dat het lang mag blijven duren.

Geef een reactie

Sluit Menu