40 dagen bloggen 2019 – het einde!

I made it! Dit is de laatste blogpost in de reeks van 40, en wellicht ook de laatste blogpost die hier deze (en misschien ook de komende) weken zal verschijnen.

Nu de challenge voor mij officieel afgelopen is, ga ik mezelf op een aantal andere dingen toeleggen.

Als eerste wil ik terug meer gaan lezen. Vorig jaar las ik 50 boeken (via de Goodreads Challenge). Begin dit jaar had ik er even genoeg van om zoveel te lezen maar ik merk dat ik het toch terug mis. Een deel van de fun in de 40 dagen bloggen zat hem voor mij in het feit ‘nuttig’ bezig te kunnen zijn met het bedenken en schrijven van posts, in plaats van eindeloos te blijven scrollen op sociale media of doelloos te zappen op tv. Leestips zijn welkom!

Naast het lezen, wil ik meer gaan schrijven. Niet alleen op mijn blog, maar ook fictie. Ik heb enkele idee├źn in mijn hoofd en ga nu eindelijk eens de tijd maken om ze uit te werken.

De blog moet ook in een nieuw jasje gestoken worden. Misschien zelfs met een nieuwe naam, want ik blijf ontevreden over de mijne, maar zeker met een deftige layout. Ik ben bezig met experimenteren en hopelijk kom ik snel tot een resultaat waar ik tevreden mee kan zijn.

En dan vergeet ik wellicht nog heel wat andere zaken. In elk geval ben ik blij dat ik heb deelgenomen aan de challenge. Niet alleen heb ik een aantal leuke blogs gevonden die ik in de toekomst zeker zal blijven volgen, ik heb voor mezelf ook een beter idee gekregen van waar ik wel / niet graag over schrijf en op welke manier ik mijn berichten wil vormgeven.

Maar nu ga ik eerst genieten van een zonnig Paasweekend. Onze zoontjes worden op drie plaatsen verwacht om eitjes te rapen en natuurlijk zullen de klokken hier ook nog een en ander komen rondstrooien. Maak er een fijn weekend van!

Geef een reactie

Sluit Menu