I was on a roll. Until I wasn’t…

Dit jaar doe ik mee met 40 dagen bloggen, zoals je al weet. Omdat we vorige week genoten van een midweekje Roompot, besloot ik twee weken geleden om vooruit te werken, zodat ik ook écht vakantie zou hebben.

Alle blogposts, buiten de laatste, waren ingepland. Dacht ik. Want toen ik zondag plots geen mailtje kreeg, besefte ik dat ik de post van die dag wel gepland had, maar het effectieve schrijven ervan was ik vergeten. Geen erg, dacht ik, dat haal ik maandag wel in.

Zondag werden we op een feestje verwacht. Na een uur, begon ik ineens zwarte vlekken voor mijn ogen te zien. Op dat moment dacht ik nog dat het aan de warmte lag, of dat de cava toch harder binnen kwam dan verwacht. Nog wat later werd ik misselijk en had ik de ergste hoofdpijn ooit. Pas na enkele uren besefte ik dat ik waarschijnlijk een migraine aanval heb gehad. Omdat ik me op maandag nog steeds niet oké voelde, kwam het er dus niet van om even in te halen.

Eventjes heb ik aan stoppen gedacht, maar ik vond het nogal sneu om op 38/40 te stranden, terwijl de uitdaging nog niet officieel afgelopen is. En dus schrijf ik nog snel twee posts (waarvan dit de eerste is). Vermoedelijk gaat de layout helemaal de mist in gaan, want afgelopen week ben ik wel aan het experimenteren geweest met Elementor en andere page-builders, maar bon, ooit komt het goed. (En als het niet zo is, is dat ook oké.)

Deze post heeft een reactie

  1. Hopelijk ben je ondertussen van de hoofdpijn af! Ik had ook zo’n aanval, helemaal aan het begin van 40 dagen bloggen. Mijn doel was 20 blogposts, en ook al ben ik er bijna, ik ga het wellicht niet halen. Jammer, maar ik heb wel meer geblogd dan ik anders zou doen, dus ik ben tevreden 🙂

Geef een reactie

Sluit Menu