Nieuw geproefd #2 – koude koffies van Illy

“Nieuw geproefd” is een uitdrukking die mijn kinderen gebruiken om zichzelf op te hemelen wanneer ze iets hebben willen proeven. Het zijn moeilijke eters, dus zelfs choco van een ander merk wordt bestempeld als “nieuw geproefd”. Alle soorten snoep ook. Telt niet echt in mijn ogen, maar kom.
Zelf proef ik ook nog altijd nieuwe dingen. Soms valt dat mee, soms niet. Benieuwd naar wat ik van de koude koffies van Illy vond?

Ik weet dat de meeste exemplaren meer water, melk of suiker bevatten dan dat er koffie in zit, maar noem het een guilty pleasure. Het is heel moeilijk voor mij om géén koude koffie mee te nemen wanneer ik boodschappen doe. Meestal zwicht ik voor de exemplaren van Starbucks, maar als ik heel eerlijk ben: anything will do.

Koffie én tiramisu? Hier met die handel!

Tiramisu is mijn favoriete dessert. Ik kan het perfect zelf klaar maken, maar het is altijd zoveel en dus eet ik het lang niet zo vaak als ik zou willen. Dus ja, je snapt wel dat ik koffie met tiramisu smaak niet kon laten liggen.

Helaas moet ik je teleurstellen: hij smaakte helemaal niet naar tiramisu. Het was lekkere koffie, dat wel, maar persoonlijk had ik er iets meer van verwacht. Ik proefde nadien ook nog de Latte Macchiato variant en hier eigenlijk hetzelfde verhaal: een lekkere koffie, zonder meer. Ik proefde wel weinig verschil tussen beide varianten.

Nog een pluspunt: ze zijn goedkoper dan die van Starbucks én bevatten (in de meeste gevallen) minder calorieën. Maar voor de tiramisu smaak hoef je het dus niet te doen.

Geef een reactie

Sluit Menu