6 random dingen waar ik teveel geld aan uitgeef

Ken je dat, zo van die zaken waar je om één of andere reden niet voorbij kan lopen zonder op z’n minst een aankoop te overwegen? Ik absoluut wel. Met enig schaamrood op de wangen deel ik mijn lijstje van dingen waar ik ooit al veel geld aan heb uitgegeven (maar waar je me ook altijd gelukkig mee kan maken!).

  1. Schriftjes en agenda’s: na lang rondneuzen kocht ik een agenda voor 2019. Gisteren nog was ik alweer aan het kijken voor een nieuwe. Of misschien toch terug een Bullet journal in een schriftje? Of een filofax die ik kan volledig aan mijn eigen wensen kan aanpassen? Schriftjes en planners, ik kan er niet voorbij lopen zonder er eens in te neuzen.
  2. Sneakers: hoeveel paar witte sneakers kunt ge nodig hebben he? Mijn teller staat nu op 2, maar ik heb nog minstens 1 paar Adidassen op het oog, en ik wil ook niet alleen maar Adidas kopen dus ja.. Het begint een kleine verslaving te worden, zeker nu ik beter niet teveel hakken meer draag.
  3. Decoratie: ik denk dat ik elk decoratief vaasje uit Ikea in huis heb (toch de collecties van nadat we zijn gaan samenwonen). Potjes voor theelichtjes kan je toch ook niet teveel hebben? En ’t beste van al: ik ben eigenlijk helemaal niet bezig met de inrichting van ons huis, en heb er bizar weinig aanleg voor.
  4. Wol: af en toe haak of brei ik al eens graag. Ik heb weinig geduld, dus als ik iets in mijn hoofd heb, moet dat direct in huis komen. Soms (ahem) maak ik dingen niet af. Op dit moment liggen er 2 onafgewerkte sjaals, een onafgewerkte deken en nog wat kleinere ‘projectjes’ te wachten in een schuif. Dat zijn nog heel veel bolletjes wol.. En dan heb ik het nog niet over de verschillende maten haak- en breinaalden die ik al verzameld heb, want ja, elk project heeft natuurlijk een ander wolletje nodig en daar bestaan diktes in…
  5. Boxen van tijdschriften: al enkele jaren zit er een box met beauty productjes bij Goed Gevoel, die ik dan ook standaard in huis haal. Om er vervolgens bijna niks mee te doen. Als ik zo’n dingen zie, moet ik ze altijd hebben want dat kost zo weinig en de waarde van de producten is keiveel meer en al. En daarna staat dat hier stof te vergaren.
  6. Lippenbalsems. Het is al veel beter, maar er was een tijd dat ik elk soort balsem wel in huis had. Want dan las ik ergens dat die of die écht goed was voor gebarsten lippen en als er één ding is waar ik altijd last van heb. Weet ge wat ook helpt voor kapotte lippen? Er niet op bijten. (Wat ik maar niet afgeleerd krijg..)

Herkenbaar? Stiekem hoop ik van wel!

Deze post heeft een reactie

Geef een reactie

Sluit Menu