Dienstmededeling

Het opzet van deze blog bestaat al een jaar of vijf, in mijn hoofd misschien zelfs langer. Na de geboorte van onze tweeling begon ik onder een andere naam, om dan toch te besluiten dat het beter moest/kon. Ondertussen ben ik hier aanbeland, en eigenlijk nog steeds niet content over mijn naam.

Ergens besef ik wel dat die naam het probleem niet gaat zijn. Ik moet gewoon afstappen van het idee dat het ineens perfect moet zijn. En stoppen met me aan te trekken wat anderen van me zouden kunnen denken. Niemand is verplicht hier te komen lezen (en uit mijn huidige statistieken blijkt ook dat bijna niemand dat doet, dat heb je als je geen reclame maakt..) en dus moet ik eigenlijk gewoon mijn ding doen.

Gewoon is goed genoeg.

Ik wil maar zeggen, het is hier nog een work in progress. Nadat ik al vijf keer van gedacht (en van thema) veranderd ben, probeer ik mijn site in de juiste lay out te gieten. Gemakkelijker gezegd dan gedaan, want voorlopig is mijn zijbalk nog nergens te bespeuren. De kleuren, die kunnen ook nog anders. Daar zal ik nog eens een nachtje over moeten slapen. En ooit zal er toch eens een foto van mezelf op de homepagina moeten verschijnen. Kortom, van een echte huisstijl is nog geen sprake.

Ik weet ook wel dat je thema’s kan kopen, maar voorlopig wil ik daar nog niet in investeren. Ik kocht al een aantal plug-in’s voor mijn site, maar daar wil ik het (voorlopig althans) bij houden.

Verschiet er dus niet van als je hier de komende dagen (of weken) nog het een en ander ziet verspringen en veranderen. Gaandeweg komt dat hier wel in orde!

Deze post heeft 3 reacties

  1. Geen nood, ik heb mijn blog 3,5 jaar en verander elke maand nog wel iets aan het uitzicht. Ik hou gewoon van verandering en wat ik nu tof vind, ben ik binnen een maand weer beu :p daar zou ik alleszins niet mee in zitten. Ik ga straks thuis eens wat teruglezen (op de gsm vind ik dat toch minder handig)!

  2. Terwijl je me wel “te pakken hebt” om verder te lezen.
    Misschien omdat ik tweelingmama ben ook, maar je hebt een lezer bij.
    Die lay out is dus bijkomstig!

Geef een reactie

Sluit Menu