6 dingen die ik ooit wil doen

Er zijn heel wat dingen die ik ooit in mijn leven wil doen. Niet echt een bucketlist, eerder zaken die ik een keer gedaan wil hebben of waarvan ik vind dat ik ze zou moeten doen. Ik ben een gigantische uitstellen, dus de dingen een keer zwart op wit zetten én ze de openbaarheid ingooien, ’t kan misschien helpen om mezelf in gang te zetten.

1. Bloed geven.

Zowel ik als mijn kinderen hebben al eens bloed gekregen, waar we erg dankbaar voor zijn. Bovendien ben ik resus-negatief en hebben ze dat blijkbaar altijd tekort. Sinds een jaar of vijf ben ik geregistreerd stamceldonor, maar bloed geven kwam er dus (nog) niet van.

Eigenlijk ben ik gewoon op zoek naar een compagnon die de eerste keer met me mee gaat. Ik ben niet echt bang van bloed en heb geen fobie voor naalden. Maar toch ging ik ooit bijna tegen de grond toen ik voor mijn operatie een stuk of 8 buisjes moest laten afnemen. En als er 1 ding is wat ik niet wil, is om daar flauw te vallen als ik er helemaal alleen ben.

2. Een boek schrijven.

Schrijven is altijd een soort van hobby geweest. In mijn tienerjaren heb ik uren typend achter de pc doorgebracht, en liefst van al zou ik de nieuwe J.K. Rowling willen worden. Het moet fantastisch zijn om zo goed te kunnen schrijven en je boeken verfilmd zien worden. Het ontbreekt me echter aan doorzettingsvermogen. Ideeën genoeg, maar de tijd nemen om ze uit te werken, da’s iets anders.

(Valt het u op dat ik over talent niets zeg? Wel, als je 50 shades gelezen hebt, dan ben je het hopelijk met me eens dat talent er niet altijd zoveel mee te maken heeft. Ik ben zeker geen stoefer en vind absoluut niet dat ik supergetalenteerd ben, maar ja, ik durf hier wel zeggen dat ik het niveau van E.L. James aankan.)

3. Haar doneren voor Think Pink.

Op zich heb ik wel graag lang haar, alleen doe ik er te weinig mee. Meestal heb ik het los of in een staartje (tegenwoordig vervangen door een knot met een haarstokje, véél beter voor mijn haar). Elke zomer vloek ik dat het warm is. Maar als ik hardop zeg dat de schaar erin gaat, heb ik de dag nadien een geweldig goede haar-dag. #logica

Helaas hebben ze de norm al 2 keer strenger gemaakt sinds ik met dit idee speel, en is er nu minstens 30 centimeter nodig. Nu is mijn haar ondertussen best lang, maar ik zou toch graag nog een staartje kunnen maken. Voorlopig gaat de schaar er dus nog niet in, en ik weet ook niet of het er ooit nog van gaat komen..

4. Alleen op vakantie gaan.

Omwille van twee redenen: ik heb gewoon echt eens nood aan een weekendje voor mezelf, maar vooral omdat het een gigantische stap uit mijn comfort zone zou zijn. Aan de ene kant ga ik het waarschijnlijk vreselijk vinden om er alleen op uit te trekken, maar ik denk dat ik daar zóveel van ga leren!

5. Amerika bezoeken.

Enige voorwaarde: ik ga niet zo lang Trump president is. Los daarvan wil ik er gewoon eens geweest zijn, en liefst nog voor langere tijd want het is daar zo divers… Daarnaast staat Australië ook zeer hoog op dat lijstje, zeker sinds ik het laatste seizoen van Masterchef volgde. Het zal iets zijn voor wanneer mijn budget en mijn kinderen wat groter is / zijn.

6. Mijn wenkbrauwen laten doen bij Brows&Beyond.

Ik volg ze al heel lang op instagram en moet mezelf gewoon echt eens dwingen een afspraak te maken, want ze leveren prachtig werk, én mijn brows kunnen het gebruiken! Het moeten niet altijd supermoeilijke doelen zijn he..

Zijn er dingen die jij ooit echt gedaan wil hebben? Wat helpt jou om er aan te beginnen?

Geef een reactie

Sluit Menu