Over grote en kleine ergernissen

Iedereen heeft wel van die dingetjes waar hij/zij zot van kan worden. Sommigen zeer terecht, anderen wat minder. Hier zijn er een paar van de mijne.

  1. Kinderen die enkel uitslapen op momenten dat je zelf je wekker moet zetten. Zaterdag en zondag is het om 6u ’s morgens al feest. Wanneer je maandag moet gaan werken is om halfacht alles nog stil in huis. Happens every time..
  2. Mensen die de pijlen in de Colruyt niet volgen en daardoor E-L-K-E gang weer in uwe weg lopen. Bij andere winkels heb ik daar totaal geen probleem mee maar bij de Colruyt word ik stiepelzot.
  3. Dat je 14 dagen niet mag gaan werken wegens rugklachten, om je eerste dag terug te merken dat de instellingen van je ergonomische bureaustoel aangepast werden.
  4. Mensen die niet weten hoe een rotonde met twee baanvakken werkt. Als je helemaal rond wil, moet je NIET rechts gaan staan.
  5. Mensen die op bovengenoemde rotonde door het rood rijden en dan nog vies durven kijken omdat je je voorrang neemt.
  6. Mensen die zelf constant kritiek geven, maar zelf niet tegen gefundeerde en opbouwende kritiek kunnen. Ik zou er over kunnen uitweiden maar ik ga er mijn energie niet meer in steken.
  7. Wanneer je je uitschrijft voor een mail en VLAK DAARNA een mail krijgt om je uitschrijving te bevestigen… Waarom?!
  8. Instagrammers die beweren de ergste migraine ooit te hebben, maar ondertussen wel rustig stories blijven maken.
  9. En de allerergste: Instagrammers die achter het stuur stories maken. Serieus, doe dat toch niet! Ze mogen daar dringend zware boetes voor beginnen uitschrijven.

Zitten er herkenbare dingen bij? Waarmee krijgen ze jou op je paard?

Geef een reactie

Sluit Menu