Augustus 2018 in 6 punten

1. Frustratie op het werk.
Waar ik stiekem een snipperdag wilde nemen (op mijn verjaardag), werd ik ineens op een spoedvergadering verwacht waar 1. megaveel voorbereiding aan te pas kwam en 2. degene die er eigenlijk had moeten zijn, er niet was. Ik heb er ’s avonds een goed glas wijn op gedronken, en mijn verjaardag valt volgend jaar op een vrije dag, dus nah!

2. Barbecues!
Hoewel het al we-ken goed weer is, kwam het er pas in augustus van om te barbecueën. Ineens drie op een week tijd ofzo. Overschotjes wegwerken, ge kent dat wel. Ik klaag niet, mijn weegschaal is een ander verhaal.

3. Een dagje Efteling, ons vriendelijk aangeboden door de peter van de oudste en de meter van de jongste. Het was nog vakantie in Nederland, dus de gemiddelde aanschuiftijd zat telkens rond de 40 minuten. Ik denk dat we uiteindelijk 5 attracties gedaan hebben? Maar och, we hebben ons allemaal geamuseerd, al kregen ons jongens er twee dagen later wel de weerbots van.

4. De blog in een nieuw jasje gestoken. Wat véél prul betekende. Zeker toen alles stond zoals ik het wilde en ineens *poef* … mijn menubalk weg.


Het staat nog altijd niet volledig hoe ik wil (vooral op mobiele sites), maar we komen er wel!

5. Kreeft eten. Toen mijn tante (yep, die van de Efteling) hoorde dat ik dat nog nooit gegeten had, nodigde ze ons uit op een etentje. Het was lekker, maar eerlijk, ik vind het wel overroepen. There, I said it.kreeft

6. Op safari! In de voorlaatste week van de vakantie vertrokken we eindelijk op vakantie, op ongeveer een uur rijden van ons huis. Onze jongste wordt wagenziek en zelf ben ik niet van het kamperen, dus voorlopig kiezen wij nog voor dicht-bij-huis-vakanties. Dit jaar werd dat dus de Beekse Bergen, waar we letterlijk tussen de dieren konden overnachten. Ik schrijf er nog een aparte post over, maar we hebben ons geweldig geamuseerd.

  • beekse bergen safari resort

    #nofilter 🙂

En hoe was jouw maand?

Geef een reactie

Sluit Menu