Dag van de webshop 2017 – Mijn favorieten

Shopaholics opgelet: het komende weekend hou je best je bankkaart bij de hand (of achter slot en grendel?), want het is weer Dag van de Webshop! Meer dan 200 Belgische webshops zetten zichzelf hiermee in de kijker en zorgen gedurende drie dagen voor spectaculaire aanbiedingen. Als fervent online shopper staan deze dagen al een tijdje omcirkeld in mijn agenda. Ik nam al eens een kijkje op de officiële website en heel wat van mijn favoriete webwinkels doen mee. Ik zet er enkele voor je op een rij:

dag van de webshop – mijn favorieten – voor kinderen

Krokodil – mooi en duurzaam speelgoed. Vorig jaar kocht ik er boekentasjes voor onze jongens. De Sint haalde er toen enkele mooie spulletjes van Djeco, waar ze nog altijd veel plezier van hebben.

dag van de webshop – mijn favorieten – voor op tafel

Bon Appetit – een webshop die ik nog niet zo lang geleden ontdekte en waar ik ondertussen granola en thee bestel. Verder vind je er kruiden, olie’s, … Ga er zeker eens rondneuzen als je op zoek bent naar een cadeautje.

dag van de webshop – mijn favorieten – voor jezelf

Optiphar – voor jezelf én je huisgenoten: een online apotheek. Toevallig wordt deze gerund door mijn eigen apotheek, maar toch doe ik er af en toe een bestelling. Voor verzorgingsproducten, vitamine D voor de kinderen, … Je krijgt altijd 10% korting en ze hebben elke maand een aantal merken in promotie, de moeite om in de gaten te houden!

en ook nog deze…

Doen dit jaar niet mee met de dag van de webshop, maar zeker wel de moeite om eens te bezoeken:

HBB24 – beauty producten met korting. Denk bvb. aan de shampoo die je bij je kapper koopt, maar dan een stuk goedkoper. Verder hebben ze een ruim assortiment aan make-up, parfums,…

Sebio – natuurlijke, bio en ecologische producten voor de hele familie. Ik kocht er bvb. mijn wasbare wattenschijfjes waar ik nog steeds heel tevreden over ben. Hun gamma is heel uitgebreid, gaande van verzorgingsproducten voor het hele gezin, over speelgoed, tot thee, specerijen,…

Pit & Pit – dé place to be om noten, zaden en kruiden te kopen. Goedkoper dan bij de supermarkt en hun aanbod is echt fantastisch. Ik bestel er regelmatig noten en thee, en vergaap me telkens aan hun assortiment aan kruiden.

Ken jij nog webshops die ik zeker moet ontdekken? Deel je ze in de comments?

Geef een reactie

Sluit Menu