Snelle staaltjes: Garnier SkinActive Hydrate + Soothe dagcrème

Gratis staaltjes: iedereen heeft ze wel in huis. Je krijgt ze op demo-avonden, in de winkel, tussen een tijdschrift,… Bij mij thuis slingeren ze zowat overal rond, zelfs in mijn handtas kan je er altijd wel enkele terug vinden. Tijd om daar iets mee te doen dus: #snellestaaltjes! Vanaf nu test ik regelmatig een staaltje en laat ik jullie weten wat mijn ervaringen zijn.

Garnier Skinactive Hydrate + Soothe with rose water – Botanical day cream

Dagcrème met rozenwater dus, klinkt goed. Volgens de verpakking bestaat hij voor 96% uit producten van natuurlijke oorsprong. Op de ingrediëntenlijst vind ik dingen terug als shea boter, glycerine, maar ook een resem woorden die ik niet kan uitspreken 🙂 .

garnier skinactive hydrate soothe rose water

  • De crème op zich voelt licht en fris aan.
  • Rechtstreeks uit de verpakking, heeft hij een subtiel aroma, al doet het me niet meteen aan rozen denken.

garnier skinactive hydrate soothe rose water

  • De crème smeert vlot uit maar voelt – op mijn huid – ietwat vettig en zwaar aan. Ook ’s avonds voel ik het nog, vooral waar mijn huid wat gevoeliger is (rond mijn ogen).
  • De geur wordt sterker wanneer je hem aanbrengt. Het is op zich niet storend, maar ik heb het zelf liever wat subtieler. Doorheen de dag vermindert deze wel.
  • Mijn gezicht lijkt iets meer te glanzen. Geen aanrader dus als je liever een matte afwerking hebt.

conclusie

Ik ben meestal wel fan van de producten van Garnier (en heb eerder ook al een dagcrème van hen gehad), maar ik denk dat dit geen match is met mijn huid. Volgende keer beter dus! Gelukkig heeft Garnier een ruim gamma om uit te kiezen, zodat iedereen er haar gading kan vinden.

Is deze dagcrème wel helemaal jouw ding? Hij is bij de meeste supermarkten te koop en dat voor (ongeveer) €6,99. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten.

Geef een reactie

Sluit Menu