SnapxWrite #1

Hoi! Een week of twee geleden maakte ik enkele afspraken met mezelf rond mijn blog. Ik heb een paar doelen bedacht waar ik de komende weken aan wil werken. Als ik die deze zomer haal, mag ik van mezelf een grote uitgave doen. Later meer daarover.

Één van mijn doelen is het starten van een weekdagboek. Die lees ik zelf het liefst bij andere bloggers, dus leek het me niet meer dan logisch om er zelf mee te beginnen. En zie hier, mijn eerste weekoverzicht!

Maandag

Maandag is een werkdag voor me. We kregen goed nieuws (een nieuwe, grote klant), maar ook slecht nieuws (de extra werkkracht waar we al lang op wachten kan nog niet onmiddellijk starten). Ik had er behoorlijke mixed feelings bij.

‘S avonds werd ik bij m’n zus verwacht voor een homeparty van cosmetica en verzorgingsproducten.

Mylene oogschaduw goeigerief
Deze werd het niet.

Dinsdag

De rest van de week heb ik de voormiddagen vrij. Vaak ontbijt ik dan pas nadat L en F op school zijn. Omdat ik amper nog iets in huis had, ging ik eerst langs de winkel om granola. Boy, wat viel die tegen zeg.. Ik denk dat ik geen fan ben van gedroogde appels en/of kaneel.

Julia's delicious world granola
Bummer. Ik had zo’n hoge verwachtingen..

Woensdag

Vandaag had ik verlof opgenomen. De kinderen zijn een halve dag op school. Ik maak plannen voor mijn blog. Het is 13 jaar geleden dat ik mijn scoliosefusie had, daar wil ik iets mee gaan doen. (Zie hier deel 1 en 2 van mijn verhaal).

Aanvraag voor mijn medisch dossier op de post gedaan!

In de namiddag gaan we naar mijn ouders waar we elke week uitgenodigd worden om te eten.

Donderdag 

Ben ik alweer vrij in de voormiddag. Ik had veel plannen, maar ’s ochtends klaagt L van buikpijn. Even later geeft hij over. Omdat F wel op school moet geraken, moeten we maar even een emmer meenemen. Uiteraard regent het, dus loop ik met een tweelingbuggy, grote paraplu én een emmer naar school. Veel bekijks had ik, dat wel.

L gaat meteen in bed als we thuis komen. Na 30 minuten besluit hij dat hij genoeg geslapen heeft, en hij voelt zich als herboren. Oververmoeidheid, denk ik. We genieten beiden van het feit dat we eens 1-op-1 tijd met elkaar hebben.

In de namiddag komt mijn moeder oppassen terwijl ik ga werken. Wanneer ik terug ben, liggen de kinderen al in bed. Nog even in de zetel hangen en vroeg mijn bed in, want de vermoeidheid slaat alweer toe.

Vrijdag

De laatste schooldag. Ik zet twee blije kids af en haal twee nog blijere kids weer op. De rest van de namiddag spelen ze alsof hun leven er van af hangt.

In de avond hebben S en ik een spelletjesavond bij vrienden. Niet altijd makkelijk, wel erg gezellig!

Veruit het moeilijkste spel van de avond.

Zaterdag 

Een “verloren” dag, we deden werkelijk niks nuttigs. L en F haalden wat oud speelgoed uit de kast, ik begon Pretty Little Liars te kijken op Netflix. Ooit zag ik al enkele afleveringen en nu is het tijd om eindelijk eens te weten wie A dan wel mag zijn.

Zondag 

Voor het eerst in lange tijd sliepen we uit, tot 9u. Ja, dat heet uitslapen bij ons, sinds we kinderen hebben.

We werden uitgenodigd bij de buren, zij hadden een springkasteel in de tuin voor hun jarige dochter. In de namiddag maakten we een fietstocht naar mijn ouders.

Zoals meestal, sloten we het weekend af met frietjes van de frituur.
Komende week heb ik geen vakantie, de eerste week van de maand is telkens de drukste op mijn werk. Hebben jullie leuke dingen gepland?

Geef een reactie

Sluit Menu