AH verspakket: Indiase curry madras

Hoi!

Als je me naar mijn favoriete supermarkt zou vragen, dan hoef ik niet snel na te denken over het antwoord. Zonder twijfel den Albert Heijn! Wél de Nederlandse winkels. Die in België geven me om één of andere reden niet diezelfde vibe. Vermoedelijk heeft de drukte daar veel mee te maken. Soit. Ik ben dol op de verscheidenheid aan producten die ze hebben en kan het dan meestal ook niet laten om toch één nieuw ding in m’n kar te gooien, telkens ik er kom.

En zie hier: mijn meest recente AH experimentje!

Albert Heijn AH verspakket Indiase curry madras
Wederom bleek het een heel makkelijk recept te zijn: even wat groenten (en eventueel je kip) snijden en dan zit het grootste werk er al op! In een half uurtje ben je klaar en je portie is ruim voldoende voor 3 volwassenen.

Albert Heijn ah verspakket Indiase curry madras
De beauty van dit soort pakketten is dat ze zo goed als alle ingrediënten mee leveren én in precies de goede hoeveelheid. Op die manier zit je niet met restjes die verdwijnen in je koelkast. Bij dit pakket hoef je zelf enkel wat kip en rijst toe te voegen.

Albert Heijn ah verspakket Indiase curry madras
Het gerecht werd hier heel erg gesmaakt. Gekruid genoeg voor m’n man en toch niet té pikant voor mij. (Wat de pikantheid van ons eten betreft zijn wij echt géén match: wat hij gekruid noemt, is voor mij al véél te veel!) Dit is er eentje die we zeker nog eens gaan klaar maken. Het lijkt me ook een ideaal recept wanneer je bezoek verwacht: je kan eens een andere smaak op tafel zetten, het presenteert mooi en je kan het perfect vooraf bereiden. Win-win-win!

Moet je per se zo’n pakket kopen? Je kan die ingrediënten toch even goed los kopen en het zelf bij elkaar gooien? Klopt, dat kan. Al heb ik er geen idee van of je de meegeleverde curry los kan kopen. Bovendien ben ik meestal niet zo’n fan van voorgeprepareerde sausjes, terwijl ik deze écht lekker vond. Dit is ook superhandig voor avonden waarop het snel moet gaan, of wanneer je op vakantie bent. Ik ben fan!

Testte jij een ander verspakket van AH? Laat het me zeker weten, kwestie van m’n volgende bezoek te kunnen voorbereiden 🙂

Liever een ander pakket proberen? Misschien is deze pompoensoep wat voor je.

Geef een reactie

Sluit Menu