Ch-ch-changes 

Ken je dat verhaal van dat meisje (mag je dat nog zeggen als je 32 bent..?) die vol goede moed begon te bloggen en het na enkele weken alweer liet afweten? Ik ook niet *ahem* 

Niet dat ik het beu was, maar op een of andere manier kwam het er niet meer van. Iets met te hoge eisen aan mezelf stellen, teveel twijfelen aan mijn “concept”,… Ik ben te perfectionistisch ingesteld en maak mezelf veel te druk in wat anderen van me zullen denken. (En ja, ik weet dat dat laatste compleet belachelijk is, maar ’t is nu eenmaal zo.) Dat blijkt een slechte combinatie als je wil gaan bloggen. Het is ook de reden dat niemand weet dat ik (af en toe) blog. Ik maak geen reclame voor mezelf. Ben er uren mee bezig geweest om ervoor te zorgen dat mijn social media accounts op geen enkele manier terug te linken zijn naar mijn privé accounts. (Ik hoop dat het gelukt is.) En daarom dus ook geen foto’s van mijzelf of mijn kinderen. 

Ik mis het wel, af en toe een stukje van mezelf op tinternet te smijten. Ik betrap mezelf héél vaak op de gedachte dat iets leuk zou zijn om over te schrijven. Maar alleen maar producten reviewen, dat is misschien wat veel van ’t goede. Ik besef dat het niet evident is om te geloven dat ik op geen enkele manier gesponsord werd/word. (Maar toch is het zo, met slechts een 30tal volgers op instagram ben ik onzichtbaar voor pr-bureaus. ?) Ik wil er dus iets bij doen, maar ben er nog niet helemaal uit wat dat dan moet zijn. Het belooft dus een mishmash van vanalles en nog wat te gaan worden. Als dat jouw ding niet is, mijn excuses, maar het is wel het mijne. Minder proberen om alles van in het begin perfect te doen. Mezelf minder zorgen maken om wat anderen van me denken. Mezelf uitleven in mijn eigen speeltuintje op het internet. Af en toe nog schrijven over producten die je leven makkelijker maken of waar ik écht enthousiast over ben (Hallo Ecobello! ??) , en verder over wat ik maar leuk vind. 

Hope you like it (‘cause I do)! 

Geef een reactie

Sluit Menu