Wat zit er in mijn sjakos?

Hoi! Zoals je misschien al gemerkt hebt, is het mijn bedoeling om elke zaterdag een review online te zetten. Afgelopen zaterdag is me dat voor het eerst niet gelukt. Ik sukkelde met een enorme verkoudheid en had even nergens zin in. Maar: om het goed te maken, krijgen jullie vandaag een tussendoortje en laat ik jullie zien want er in mijn sjakos zit.

2016-10-10-13-51-52

Valt best wel mee, toch? Ik had het eerlijk gezegd zelf erger verwacht. Oké, natuurlijk sleur ik rommel mee, maar het is zeker ooit erger geweest.

2016-10-10-13-52-46

In de categorie “mag meteen de vuilbak in” zie je hier een resem kasticketjes, filmtickets en een rietje. Wat er waarschijnlijk door één van m’n zoontjes ingestopt is.

2016-10-10-13-53-37

Wat ik standaard altijd bij me heb is iets van lippenbalsem. Mijn favoriet staat op mijn nachtkastje, maar in mijn sjakos zit altijd een ander exemplaar. (Ik kan het niet laten af en toe een nieuwe te kopen en op die manier gebruik ik ze tenminste allemaal, iets van verdeel en heers ofzo..) Verder onmisbaar: pijnstillers.
Daarnaast zie je nog wat vlimmekes (geen idee hoe die echt heten, ik ken enkel dit woord en bobby pins in het Engels) die na een avondje uit in mijn handtas beland zijn. (Als ik mijn haar opsteek, doe ik het meestal al los als we in de auto op weg naar huis zijn.)
De handgel kreeg ik onlangs op een demonstratie van Mylene. Het leek me iets handig om altijd bij te hebben maar ik heb hem nog niet gebruikt. Van die compacte deo wist ik zelfs niet meer dat ik hem nog had, go figure..
Helemaal onderaan zie je mijn assortiment aan oogdruppels. Die middelste is al heel oud en heb ik ondertussen weggegooid. De linker en rechter gebruik ik regelmatig, omdat ik sinds een paar maanden heel veel last van droge ogen heb (en ik vertik het om mijn bril elke dag te dragen). Door die druppels kan ik mijn lenzen inhouden.

2016-10-10-13-54-31

2016-10-10-13-54-45

2016-10-10-13-54-55

Vlak voor ik deze post begon te schrijven ben ik boodschappen gaan doen. Deze mascara stopte ik na het afrekenen maar meteen in mijn tas, anders was hij wellicht door de gaten van de kar gevallen.

2016-10-10 13.55.42.jpg

Nog meer random prullen: wat balpennen, een lege sleutelhanger, kleingeld,… En het kabeltje waarmee ik op mijn werk mijn gsm kan opladen.

2016-10-10 13.55.54.jpg

Ook heel belangrijk: portemonnee en zonnebril. Ik heb heel lang gezocht naar een portemonnee met voldoende vakjes voor al mijn pasjes. Deze komt heel dicht in de buurt! Ik kan er nog steeds niet AL mijn kaarten in kwijt, maar ik vind hem zo mooi dat ik hem zijn fouten vergeef!

2016-10-10 13.56.10.jpg

En last but not least: wat bonnen en doktersbriefjes die ik nog moet binnenbrengen.

Zo! Hopelijk vonden jullie het interessant om te zien wat ik elke dag zoal meezeul. Hoe gaat dat bij jullie? Is mijn handtas een stort in vergelijking met de jouwe of valt het nogal mee?

Geef een reactie

Sluit Menu